Vi leverer IT konsulentydelser indenfor udvikling, drift og ledelse. Vi råder over eksperter, der kan lede eller deltage i projekter, hvor de spænder over de fleste teknologier og brancher. Kernen i vores arbejde og leverancer er, at finde den helt rigtige konsulent med den rette brancheviden.

WEBBUTVECKLING

Vi erbjuder designtjänster för enkla webbplatser, företagswebbplatser, komplexa webbportaler och e-handelslösningar.

Vi är aktiva användare av:

  • PHP, HTML5- och CSS3-teknik
  • JavaScript-bibliotek och utveckling av egna responsiva och anpassningsbara designmodeller
  • Minimalistisk stil och användarcentrerad design

GRAFISK DESIGN, ANVÄNDBARHET OCH WEBBUTVECKLING

KONST SOM VERKTYG …

Vi erbjuder ett brett utbud lösningar inom grafisk design, användbarhet och webbutveckling – från enkla informationssidor till komplexa, multifunktionella sociala nätverk. Vårt mål är att uppnå största möjliga användbarhet, både för sidans användare och för ägaren, med hjälp av en användarcentrerad designmodell.

FÖRETAGSLÖSNINGAR

MICROSOFT OCH JAVA-BASERADE

Vi har 10 års erfarenhet, ingående kunskap och expertis som behövs för att ge dig rätt support. Vi kan skapa allt från webbplatser och mellanprogramvara till innovativa plattformar och process- och innehållshanteringssystem.

MOBILAPPAR OCH UTVECKLING AV INBYGGDA SYSTEM

Kanske har du en idé, kanske ett nästan färdigt projekt? Oavsett hur långt du har kommit kan vi hjälpa dig att ta fram den app eller det inbyggda system du är ute efter.

Vi har gedigen erfarenhet av att skapa responsiva, användarorienterade och engagerande lösningar för alla enheter och plattformar.

Vi är väl medvetna om att många använder sådant som skapats för stationära datorer på sin surfplatta eller smartphone. Därför ser vi till att de appar vi skapar anpassar sig beroende på vilken enhet de används på. Det gör vi inte bara genom att göra innehållets storlek anpassningsbart utan också genom att ersätta och ändra hela layouten.

mer info kommer snart…